Volg ons ook op onze socials
0521 – 52 34 25 Markt 20, 8331 HH Steenwijk
Volg ons ook op onze socials:

Iets organiseren?
Feestjes & Partijen
Heeft u iets te vieren en wilt u dit delen met een groter gezelschap?

Wellicht kunnen wij deze gelegenheid voor u verzorgen. Voor een lunch of diner met gerechten van onze kaart is er heel veel mogelijk, afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de datum.  U kunt ook kiezen voor een borrelarrangement of geheel uw eigen wensen aangeven en een passende offerte laten maken.

vanaf 10 personen
Catering op locatie

Ook catering op locatie is mogelijk vanaf 10 personen. Hiervoor kunt u met ons een afspraak maken om uw wensen aan te geven en te kijken wat er mogelijk is. Aan de hand van dit gesprek en de gemaakte afspraken zullen wij een passende offerte maken.

Onze locatie
Groepen vanaf 25 personen

In onze brasserie is er ruimte voor ongeveer 50-60 gasten. Voor groepen vanaf 50 personen kunnen wij gebruik maken van locatie de Bieb aan de Scholestraat 65 in Steenwijk. Deze locatie biedt de perfecte ruimte voor een groot feest of andere gelegenheid. (tot maximaal 200 gasten) 

Hier kunt u ook:

  • Een jubileum of verjaardagsfeest vieren
  • Gebruik maken van warme en koude buffetten
  • Presentaties geven
  • Een Dj inhuren

Speciale arrangementen voor speciale gelegenheden

Voor het opstellen van offertes hanteren wij de voorwaarden opgesteld door Koninklijk Horeca Nederland. Deze voorwaarden worden geleverd bij de offerte en zijn bindend.