Menukaart

De uitgebreide lunchkaart biedt tal van heerlijke gerechten voor een simpele maar goed vullende of uitgebreide lunch, tussen 11.00 en 17.00 uur. Alle gerechten worden a la minute voor u bereid. Zo kunt u o.a. kiezen uit diverse belegde broodjes, heerlijke maaltijdsalades, ei-specialiteiten en plates. Heeft u zin in een eigengemaakt kopje soep? Het is allemaal mogelijk. En voor een aantrekkelijke betaalbare prijs.

Op de dinerkaart vindt u ietwat luxere gerechten in Zus en Zo stijl. Zo kunt u naar wens op uw gemak genieten van meerdere gangen. Voor degenen die liever snel en gemakkelijk dineren; onze specialiteiten zijn ook ’s avonds te krijgen, zoals de maaltijdsalades en plates. De dinerkaart ligt voor u klaar vanaf 17.00 uur.

Voor groepen vanaf 8 personen en tijdens festiviteiten bieden wij een aangepaste menukaart aan. Kijkt u voor de mogelijkheden bij groepen.

Tijdens de vestingfeesten en andere festiviteiten hanteren wij een aangepaste menukaart om iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

lunchkaart-button
dinerbutton
X